|
Nu esti logat.
Cum ne "desprindem" de parinti?-3#39 2011-08-26 15:02:21Re: Cum ne "desprindem" de parinti?am fost la interviurile la care m-au chemat insa a ramas ca in plop la toate, cu "va sunam sa va comunicam daca ati fost angajata" Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #40 2011-08-26 15:06:05
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?strict pe exemplul de mai sus, ai putea sa le spui dupa ce te intorci de la mare ca ati fost si bla bla bla si cand incep cu comentarii de genul contracarezi ca a fost super liber drumul si ati ajuns repede si chestii de-astea Offline #41 2011-08-26 15:06:46
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?Nu te da batuta, inceraca la cat mai multe si pt inceput eu zic sa accepti si ceva mai putin astfelincat sa vada si ai tai ca poti sa-ti asumi responsabilitatea unei munci. Asa probabill se gandesc ca ei iti trimit bani si tienuiti maipasa de nimic, te ducil;a mare, te distreziin cluburi etc si astfel te considera imatura si incearca sa puna ei piciorul in prag in viata ta. Chjair daca esti maiprost platita, cand te suna sa le zici: "Mami luna asta am luat salariu, nu-mimai trimite 300 de euro, triomite-mi doar 200 ca ma descurc". Iti gasesti ceva mai bun le zici sa-ti trimita mai putin si ulterior deloc si altfel o sa stea lucrurile. Incerc sa-mi dau si eu cu parerea si sa te ajut. ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #42 2011-08-26 15:11:15
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?
Nu ii poti informa dupa, daca te intreaba dinainte cum/pe unde mergi. Poti sa ii spui ca mergi pe unde zic ei dar sa mergi pe drumul tau. I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #43 2011-08-26 15:18:33Re: Cum ne "desprindem" de parinti?a pai am fost deja da am prins putin aglomerat la iesirea de pe autostrada pentru ca erau lucrari dar tot am facut mai putin decat pe la Harsova Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline Publicitateloading...
#44 2011-08-26 15:20:17
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?ba da buburuza, cand o intreaba le zice ca nu merge nicaieri si cand se intoarce le zice ca s-a razgandit si pana la urma a fost... mare lucru Offline #45 2011-08-26 15:28:28
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?Ce bine ar fi fost daca as fi avut si eu ,,tupeul" sa ma angajez, am 21 de ani, si nu ma angajez tot din cauza parintilor, desi tot imi scot ochii ca sa fac ca ei, ptr. ca ei ma intretin I love you with all my butt, I would say heart, but my butt is bigger. Offline #46 2011-08-26 15:31:09Re: Cum ne "desprindem" de parinti?sleep eu stiu depre relatia cu ai tai si indeosebi cu mama ta dar in cazul meu cum a spus si Kata poate e ceva pe plan psihologic, poate din cauza faptului ca nu m-am simtit dorita nicio clipa in copilarie, ca mama imi zicea ce-mi zicea, ca nu era zi in care sa nu iau bataie, ca am trait pana pe la 13 ani intr-o frica continua ca venea nervoasa de la munca sau de unde venea si se razbuna pe mine pentru ca taica-miu ii punea palma-n cur si pleca, pentru ca simteam chiar daca aveam 5-6 ani ca eu sunt de vina ca ei sunt nevoiti sa locuiasca cu alde bunica-mea pentru ca daca nu erau eu maica-mea nu-l lua pe taica-miu ... toate astea ma fac sa tanjesc dupa putina iubire/apreciere din partea lor. Mi-au facut creierii praf, nu-mi amintesc sa imi fi spus mama sau tata vreodata "te iubesc", mi-au subrezit atat de tare increderea in mine incat si la varsta asta mi-e teama sa vorbesc cand ma aflu intr-n grup mai mare, in public nu mai zic, de teama ca se va rade de mine. Cand rade cineva in jur am impresia ca eu sunt motivul. Cand le impartasesc alor mei realizarile mele maica-mea imi spune sec: "M-ai spart!" iar taica-miu se face sa nu ma aude. Si cu toate astea eu continui sa ma apropii, ei imi dau suturi de cate ori au ocazia si eu continui sa ma apropii. naiba stie de ce, oi fi masochista Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #47 2011-08-26 15:38:53
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?aoleo ce topic dificil.. eu sunt dependenta sufleteste de mama si ea de mine.. e foarte mamoasa si trebuie sa stie absolut orice fac cu toate ca am aproape 22 ani. de mult timp nu ii mai cer voie, doar o informez cu ce am de gand sa fac dar cu toate astea tot mai comenteaza si mai vrea sa ma controleze dar nu prea mai are putere, asa ca atunci ataca cu ce stie ca ma atac eu cel mai mult.. cu vorbe zise (la suparare) de tata..si incepe cu "avea tata dreptate" si atunci ma atac si ne certam la sange.. saptamana trecuta i-am zis ca plec si ma mut definitiv la al meu ca sa nu o mai aud ca nu o mai suport.. am stat 3 zile fara sa o vad si a inceput sa ma caute ea..azi putin maine putin pana m-a facut sa ma intorc.. si acum iar ne certam.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #48 2011-08-26 15:55:06Re: Cum ne "desprindem" de parinti?daca ai sti cat de cunoscuta mi-e situatia descrisa de tine in ultimul paragraf... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #49 2011-08-26 16:01:47
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?stiu, am inteles din ce ai scris cam ce tip sunt parintii tai si asa este si mama mea.. de asta inteleg prin ce treci dar nu prea ai ce sa faci si cum sa abordezi situatia ca sa nu doara de ambele parti... mie imi spune si acum sa am grija cand ies prin parc, sa nu stau dupa 23 prin parcuri, trebuie sa stie unde sunt si cu cine, unde merg, dar ii zic si gata, e mai simplu decat sa ma cert cu ea si sa primesc 50 smsuri ironice in 2 ore.. ca a mea e si ironica rau si ma ataca grav si ma bombardeaza cu sms-uri daca ne certam.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #50 2011-08-26 16:05:46Re: Cum ne "desprindem" de parinti?pe ai mei nu-i intereseaza unde ma duc si cu cine, adica daca vin si le zic "Azi am fost pana la Iasi", de exemplu, nu fac crize ca vai cum ai fost la Iasi. Insa daca da naiba sa le zic "maine ma duc la Iasi" s-a terminat atata ma freaca la cap cu intrebari si sugestii ca imi trece tot cheful sa mai plec undeva. Si in general nu imi place sa mint, daca ma intreaba le zic adevarul de obicei Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #51 2011-08-26 16:21:04
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?eu cand ii mai zic ca am fost la al meu si eram toti in curte la o barfa mica sau ceva deja primesc 5 sms-uri, in 3 imi spune ca pe ea de ce nu am chemat-o sa fie cu noi acolo si in 2 ca pentru mine ea nu importanta, ca nu ma intereseaza si ca sunt altii mai buni ca ea. si lista poate continua.. ea vrea sa fie omniprezenta si sa ia toate deciziile in locul meu..daca ar fi dupa ea ar trebui sa-mi calculeze si banii.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #52 2011-08-26 16:37:07
Imi suna cunoscut. Cateodata imi spune si sa am grija cum tranversez, sa nu ma urc la x in masina ca daca face accident... si lista poate continua. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #53 2011-08-26 16:42:24Re: Cum ne "desprindem" de parinti?a da uitasem de asta, acum nu mai e cazul ca am masina eu insa inainte ma dispera cu chestia asta, sa nu ma urc cu nush cine in masina ca daca facem accident. Odata ne-am certat rau ca ei insistau sa ma duc cu trenul desi pleca cu masina varul alui meu. Am plecat cu ala si le-am zis lor c-am fost cu trenul Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #54 2011-08-26 16:50:15
Pai vezi, ideal ar fi sa zici ca ei si sa faci ca tine. Eu una nu prea pot... in primul rand nu pot/nu stiu sa mint (cum ai zis si tu), si doi, sunt foarte impulsiva si uneori isterica deci cand imi zice cate una d-asta, prima reactie e sa ma cert. Asta se intampla strict in relatia cu ei, in rest sunt destul de pasnica Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2011-08-26 16:51:42) Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #55 2011-08-26 17:16:40
Kata..Emi.. cam asa e si mama mea, ea spune mereu ca stie mai bine ca oricine si stie mai bine ca mine ce sa fac mereu pt ca ea are experienta de viata si si acum ma mai vede ca un copil de 12 ani; eu o las in pace ce pot face? insa dc o las, se baga unde nu trebuie si chiar ma deranjeaza.... Ultima oara a fost editat de LikeIt (2011-08-26 17:20:42) "Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric." Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill Offline #56 2011-08-26 17:25:30
Re: Cum ne "desprindem" de parinti?mai de faze din astea cu ai grija ce faci si alte com-uri si eu am parte din cand in cand dar ma fac ca nu le aud Offline #57 2011-08-26 17:41:03Re: Cum ne "desprindem" de parinti?sleeping una e "ai grija ce faci" si alta e "nu te duci cu masina ca faci accident si mori" Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|